Поли Тачева

Курикулум Вите

Павлина Тачева, както е пълното и име, живее от 9 години в Швейцария. По стечение на обстоятелствата, през последните години има възможност да пътешества доста – главно в Европа и особено често из Швейцария. Пътешествала съм в Близкия Изток и Северна Америка, като Манхатън и Ийст Хамптън, остават завинаги в сърцето ми.

Водещо за мен е желанието да търся и да показвам Доброто, Красивото и Вдъхновяващото – навсякъде, където отивам. Намирам тази нагласа за полезна и тя ми носи огромно удовлетворение и по време на пътуване, а и после, когато споделям впечатленията си с близки и приятели.

Facebook профил тук

Нещо от Поли за Поли тук 

С криле вместо корени - От гетото до скритите съкровища на Швейцария

Ще се повозим заедно на един по-различен „влак“: Поли Експрес - виждайки как се променя „панорамата” по време на моето лично пътуване от гетото до скритите съкровища на Швейцария. Защото понякога приказките наистина се случват. И чудесата. А аз вярвам и в двете. И ги преживявам.
Ще ви разкрия неподозирани кътчета от Швейцария, ще ви разкажа за повсеместна грижа  за природата, за личната и обществена собственост.
За хората – защото „производството” на качествени хора е най-великото постижение на всяко общество! За отношенията между тях - уважение, доверие, приемственост, толерантност, лоялност, взаимопомощ, почтеност.

Ще ви разкажа за срещите родени от Пътя.

„Малките” неща са големи, защото: „Който е верен в малкото, ще е верен и в голямото.“

Презентира

С криле вместо корени - От гетото до скритите съкровища на Швейцария.

  • 7 март, 2020
  • 10:00 - 10:30
  • Кино Люмиер