Евгени Димитров

Курикулум Вите

Евгени Димитров е фотожурналист, основател и собственик на агенция „Булфото“ и запален пътешественик. През последните 10 години открива интересни и малко известни места в нашата собствена страна чрез инициативата Експедиция „Преоткрий България“. Пътешествието е състояние на духа, смята той, и заедно със своите приятели и съмишленици изследва с фотоапарат в ръка крепости, светилища и храмове, които са съвсем близо до нас, а ни карат да се чувстваме откриватели. Благодарение на Експедиция „Преоткрий България“ станаха известни обекти, за които се говореше малко, а сега са любими на много хора.

 

Може да го следите в Facebook тук
Експедиция „Преоткрий България“ тук
Сайта на Билфото тук

Експедиция: "Преоткрий България" за Пътешествия - мисия възможна

В своя разказ Евгени Димитров ще ни представи места, за които малко хора знаят, и които можем да стигнем, без да излизаме от страната си. Много често, на няколко километра от нас, се крият неподозирани открития, обекти, с които можем да впечатлим не само себе си, но и видяли доста пътешествия чужденци.
Как да намерим информация за тях, за да ги стигнем?
Трябва ли винаги да имаме проходима кола?
Къде е разликата между истините и легендите?
Как да ги заснемем така, че да впечатлим нашите приятели по-късно?

 

На тези и други въпроси ще ви отговори един от хората, който е посветил последните 10 години на откривателство вътре в България, и все още има на какво да се удивлява, като пътува.

Презентира

Експедиция: "Преоткрий България" за Пътешествия - мисия възможна

  • 7 март, 2020
  • 10:35 - 11:05
  • Кино Люмиер