Идеята

От Пътешественици за Пътешественици

Първоначалната посока на всяко едно пътешествие е винаги една и съща за всички. Навътре. Те и само те – пътешествията отварят ума и душата, а енергията от разговорите за тях е заразна и вдъхновяваща.  Всяко пътешествие е безценно приключение.


Какво е Sofia Travel Fest
?
Sofia Travel Fest e първият Туристически фестивал в България, който ще ви отведе в прекрасния свят на пътешествията.
Еднодневно събитие, в което опитни пътешественици и страхотни разказвачи, чрез интерактивни презентации ще Ви  вдъхновят и мотивират да откриете нови места, да преживеете заедно с тях още веднъж преживяното. Ще Ви предоставят ценни съвети и ще ви покажат, че Пътешестването е общодостъпно.

Стигат
 ли 13 месеца за Околосветско пътешествие? Защо щастието в Бутан е „люто“? Колко пъти може да се влюбиш по време на пътешествие? Gourmand – ско  пътешествие……. са само част от уникалните разкази, които ще може да чуете и съпреживеете….

Отделили сме време за една от най-важните части на Sofia Travel Fest – Networking-а, по време на паузите за Ароматно кафе или чай и коктейла след края на презентационната част.

Ще имаме и малки обособени кътчета – изложбени пространства за продукти и дейности свързани с пътешествията.


Защо да посетя Sofia Travel Fest ?

Всеки един презентатор, носи със себе си приказки от пътешествията си. Елате и се изненадайте, забавлявайте и преобразете. А ние Ви обещаваме:
* да се вдъхновявате през целия ден и седмици след това
* да имате идея/и за Вашето следващо пътешествие
* да се свържете с други Пътешественици, които споделят същата страст и култура като вас
* да намерите съмишленици за следващото Пътешествие
* да споделим за всички онези Travel Hacks, които трябва да знаете

За кого е Sofia Travel Fest

За онези от вас, които искат да открият и участват в създаването на общност от хора, които следват културата и философията на събитието. Готови да се въвлекат в нови преживявания и култури. Да отстъпят пред стереотипите, да преодолеят страховете и да премахнат бариерите за да опитат новото, различното

11+ Презентатора

100% вдъхновение

370+ Пътешественика

Кино Люмиер

Networking

Коктейл

ПАРТНЬОРИ